Sep 152011
 

Cu acest articol inauguram incepand de astazi,  platforma de comunicare publica pe care Gipro intentioneaza sa o realizeze periodic pe acest blog.

In acest spatiu virtual vom incerca sa va prezentam  periodic actiunile sau  demersurile pe care organizatia noastra le-a initiat in procesul de realizare a obiectivelor statutare.

Pana in luna Decembrie a acestui an, Gipro si-a propus sa va informeze despre procesul decizional desfasurat la nivelul Consiliului Judetean Timis, Consiliului Local Timisoara si cu privire la activitatea parlamentara desfasurata de senatorii si deputatii de Timis.

Pentru a putea realiza acest lucru, Gipro va monitoriza  proiectele de hotarari de consiliu judetean si local supuse procesului de transparenta decizionala si activitatile desfasurate de catre senatorii si deputatii de timis.

Totodata, Gipro va posta pe acest blog rapoartele de monitorizare lunara pe care le va realiza , articole de informare  asupra unor aspecte de interes general, opinii si comunicate oficiale pe care le vom primi  de la autoritatile locale, consilieri judeteni, consilieri locali sau parlamentari timiseni.

 Leave a Reply

(necesar)

(required)


*